Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
46v

HIF inte oroliga över Granqvist-ryktet: "Han hade ringt om det legat något i det"

Foto: Bildbyrån

Nyligen kom grekiska uppgifter om att Paok hoppas kunna knyta till sig Andreas Granqvist.
Det är dock ingenting som oroar Helsingborg, som fortfarande hoppas få hem mittbacken efter sommarens VM.
- Hade det legat någon sanning i det är jag övertygad om att han hade slagit mig en signal, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Fotbollskanalen.

 Andreas Granqvists kontrakt med Krasnodar går ut till sommaren, och mittbacken själv har uttryckt en önskan att vända hem till sin tidigare klubb Helsingborg. HIF själva har uttalat sig om att man är hoppfulla om att få tillbaka landslagskaptenen.

- Jag har stora förhoppningar att kunna klä Granen i rött efter VM. Jag tror att vi kan ta hem denne landslagskapten i ett VM-lag direkt efter VM, det är min bestämda känsla, sa Azelius till HD i mitten på december.

I förra veckan kom dock uppgifter i grekiska Gazetta om att Paok Thessaloniki är intresserat av att värva Granqvist. Paok ska ha varit i samtal med svenskens agent Martin Dahlin, men är enligt uppgifterna också medvetna om att det kommer att bli mycket svårt att lösa en övergång.

HIF:s ordförande har inte hört mycket mer om ryktet än vad som står i Gazzetta.

- Jag har inte hört mer än det som du har sett, att det skrevs en rad om det, säger ordförande Krister Azelius till Fotbollskanalen.

Har du pratat med Granqvist sedan de här uppgifterna kom ut?
- Nej, jag har inte pratat med honom. Han är på träningsläger just nu med Krasnodar. Men vi kommer prata. Min bild är dock att han inte kommer spela i Grekland. Men jag har ingen kommentar från honom.

- Jag känner mig trygg i det jag sagt tidigare (om att få tillbaka honom till HIF), och hoppas och tror att vi kommer hitta en lösning. I grunden påverkar inte det ryktet min bild av att vi ska kunna landa detta. Jag känner ingen oro över det. Den enda oron är att saker och ting kan hända, men påverkas inte av det här. Jag är övertygad om att Andreas skulle ringa om något hände.

Att "saker och ting kan hända" - vad skulle det vara?
- Det är inget specifikt. Men kan inte säga att det är klart förrän det är klart.

Publicerad 2018-01-22 kl 18:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons