POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
10å

INFÖR Jönköping Södra – Trollhättan, TV4 Sport 19.00

Under kvällen är det match från Superettan på TV4 Sport, då Jönköping Södra emot Trollhättan på Stadsparksvallen.

Det är två lag i mitten av den haltande Superettantabellen som gör upp ikväll. Med fem omgångar spelade har Jönköping Södra placerat sig på en åttondeplats, medan Trollhättan är tia. – Det är två lag som tippats få det svårt i år, men som hittills visat sig mycket svårslagna, säger matchens kommentator Niklas Jarelind.

Jönköping har hunnit spela två matcher hemma på Stadsparksvallen, och båda har slutat med seger för hemmalaget. I måndags var dock motståndet tuffare då det slutade 2-2 borta mot Åtvidaberg, efter sen reducering och ännu senare kvittering för Jönköping.

- Jönköpings upphämtning senast imponerar. Att komma tillbaka från 2-0 på Kopparvallen är ruskigt starkt, särskilt med TV-sända Bois – Åtvid i färskt minne, säger Jarelind.

För Trollhättans del är formen fin. Laget kommer till kvällens match med tre raka matcher utan förlust. Senaste matchen slutade 1-1, då Landskrona kom på besök.

- Jag tror på framför allt en fysiskt tuff match ikväll, med fler hårda närkamper än tunnlar och överstegsfinter, säger Jarelind.

Matchen visas på TV4 Sport med avspark kl. 19.15.

Publicerad 2009-05-07 kl 14:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå