POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Kennedy: Vinner vi mot BP har vi chansen

Kennedy Bakircioglü är tillbaka på Söderstadion. Som en vinnare. Nu tror han på en chans på allsvenskan redan nästa vår.
- Vinner vi mot BP i nästa match har vi chansen, säger han till fotbollskanalen.se.

12 153 personer var på plats på Söderstadion och hyllade Kennedy Bakircioglü, 31, när han gjorde comeback i Hammarby efter nästan tio år ute i Europa. 

- Det var en av de största upplevelserna i mitt liv. Ett utsålt Söderstadion, grönt och vitt överallt och alla skriker ens namn. Det är ett minne för livet, säger Kennedy till fotbollskanalen.se efter matchen.

De flesta lämnade arenan i glädje eftersom Hammarby slagit Ängelholm med 2-1 och fortfarande har en liten chans att nå upp till lagen ovanför i tabellen. Det är tio poäng upp till Halmstad på kvalplats och elva till tvåan BP.

- Det är många poäng att spela om än. Kan vi vinna mot BP i nästa match så kan vi börja diskutera framtiden. Då tror jag vi har en chans och kanske kan hoppas att BP hamnar i en liten svacka.

31-åringen hade en ypperlig chans att göra kvällen fulländad med ett eget mål. Men han missade friläget vid ställningen 1-0.

- Det var en grym framspelning från Erik (Sundin). Jag kände mig ganska säker men det blev någon form av avslappning. Klart att det ska vara mål där.

Men han lovar bättring - på alla plan.

- Det fattas lite fortfarande. Det blir bättre varje dag. Det är sju månader sedan jag spelade. Det sitter i benen. Touchen finns. Nu gäller det att få upp flåset och se till att allt går snabbare. Då kan det bli riktigft bra.

Även lagens bägge tränare tror att Hammarby har en god chans att hänga med de absoluta topplagen. Trots att det är ganska stort glapp till Halmstad och BP. Nyförvärven Kennedy och Sundin inger hopp.

- Jag tror inte att det är helt kört om vi förlorar mot BP men det är en otroligt viktig match, säger Hammarbys tränare Gregg Beerhalter.

- Vinner Hammarby nästa match så har de fortfarande chansen, säger Ängelholms tränare Joakim Persson.

Publicerad 2012-09-03 kl 22:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå