POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Kenny Pavey kan ha gjort sista matchen för Ljungskile: "Så kan det vara"

Foto: Scanpix

Kenny Pavey är skadad och lär missa resten av säsongen.
Nu kan han ha gjort sin sista match för Ljungskile.
- Vi ska ta ett besked innan mitten av november, säger han till fotbollskanalen.se.

Kenny Pavey har varit Ljungskiles viktigaste spelare och har stor del i att laget haft känn på en allsvensk kvalplats. Den förre AIK-hjälten har gjort tolv poäng - nio mål och tre assist - på tretton matcher från start. Nu är han ljumskskadad och lär missa resten av säsongen. Det betyder att Pavey mycket väl kan ha gjort sin sista match för Ljungskile.

- Ja, så kan det vara. Jag blir borta i sex veckor och det åretstår åtta matcher. Jag kanske kan spela om de två sista matcherna gäller något, men som det ser ut nu så kommer vi inte ha något att spela för och då är det bättre att jag vilar så att jag inte stressar tillbaka som jag gjort förut. I år hade jag ju ingen försäsongsträning och det är inte optimalt, säger han till fotbollskanalen.se.

- Jag har en klausul i mitt kontrakt som gör att jag kan lämna Ljungskile efter säsongen. Vi ska ta ett besked innan mitten av november.

Du har gjort en bra säsong. Hör du hemma på en högre nivå?

- Ja, det tycker jag. Jag har visat vad jag kan i flera år och att jag håller en bra allsvensk nivå. Men det handlar inte om vad jag tycker. Jag måste ju få erbjudanden annars är det inget att snacka om.

- Jag har två år kvar i Ljungskile och jag kan mycket väl tänka mig att stanna här. Vi har gjort en bra säsong i år och med några bra nyförvärv kan vi ta ytterligare kliv.

Publicerad 2012-09-13 kl 16:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå