POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Klassiska laget tvingas ställa in träningsmatch – halva laget skadat: ”Väldigt tråkigt”

Foto: Bildbyrån

Matchen mellan Öster och Gais på lördag ställs in.
Anledningen? Öster får inte ihop lag, då halva laget är skadat.
- Det känns naturligtvis väldigt tråkigt, men samtidigt så måste vi i det här skedet se nyktert på situationen, säger tränaren Denis Velic till klubbens hemsida.

På lördag var tanken att superettanlagen Östers IF och Gais skulle spela en träningsmatch mellan lagen på Bravida arena. Men den planerade matchen får nu ställas in.

Anledningen? Öster får inte ihop lag, då mer än hälften av spelarna är skadade.

- Det känns naturligtvis väldigt tråkigt, men samtidigt så måste vi i det här skedet se nyktert på situationen utifrån hur den fysiska statusen är på våra spelare i gruppen, säger tränaren Denis Velic till klubbens hemsida.

För Gais blir det ändå en match på lördag, då klubben har kommit överens med ettan-laget Qviding att spela matchen i stället.

- Det är såklart tråkigt när det blir sena ändringar kring våra matcher men det beror på anledningar som varken vi eller Öster kan styra över. Det känns i alla fall bra att vi lyckats lösa en annan motståndare och vi kommer att ta oss an matchen mot Qviding på det sätt som vi skulle gjort mot Öster, alltså att vi ska försöka få upp tempot och nivån inför Svenska Cupen nästa helg. Vi är glada för att Qviding har kunnat lösa detta med så kort varsel och räknar med att dom kommer taggade till Bravida, säger Gais tränare Stefan Jacobsson till klubbens hemsida.

Publicerad 2020-02-13 kl 17:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå