Kryss efter tappad ledning och straffmiss - Örgrytes kris växer

En 2-0-ledning i halvtid såg ut att kunna ge Örgryte sin första seger.
Men Dalkurd vände, Alexander Ahl Holmström missade straff och jumbon fick nöja sig med kryss.
- Vad ska jag säga, vi måste vinna, säger Ahl-Holmström till Discovery+.

Under lördagen spelade tabelljumbon Örgryte mot Dalkurd i superettan.

En viktig match för Örgryte som fortfarande väntar på sin första seger.

I första halvlek var det Örgryte som övertygade. Man gjorde både 1-0 och 2-0 genom Sargon Abraham och Ajdin Zeljkovic och hade således en stabil ledning i halvtid.

Men andra halvlek skulle bli stökigare. Dalkurd kom tillbaka in i matchen och satte 2-1 genom ett nickmål av Arian Kabashi. Ezequiel Montagna fick in 2-2 följt av Bakhtiar Rahmanis 2-3-mål som gav Dalkurd ledningen.

Örgryte kom tillbaka. Med fem minuter kvar av ordinarie tid fick de med sig en straff. Den slogs av Alexander Ahl-Holmström och räddades av Bobby Allain.

- Jag bestämde mig för ett hörn, men det är inte en tillräckligt bra straff, det är en dålig straff, det är inte okej, säger Ahl-Holmström till Discovery+.

Trots en missad straff gav det energi till anfallaren som kort efter kvitterade till 3-3.

- Vad ska jag säga, vi måste vinna, det är det det handlar om. Jag ska göra mål på straffen, men det är vad det är. Jag kan inte hänga med huvudet, jag vet att jag är en bra målskytt så det är bara att köra, säger han.

Efter söndagens kryss-match väntar Örgryte fortfarande på säsongens första seger.

- Det är en svacka som man ska ta sig ur och hade vi vetat hur man gör det så hade vi såklart gjort det. Vi har inte varit tillräckligt bra, säger Ahl-Holmström till Discovery+ efter matchen.