POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Larsson inte sugen på att spela med Lantz: ”Överhuvudtaget inte”

Marcus Lantz och Henrik Larsson återförenas.
Men inte på planen. Henrik Larsson är inte sugen.
- Överhuvudtaget inte, säger han till fotbollskanalen.se.

Till slut bestämde sig Marcus Lantz och det blev Landskrona Bois och Superettan. Där kommer Lantz som bekant att tränas av kompisen Henrik Larsson, som förstås är oerhört glad att hans gamle HIF-lagkamrat gjort honom sällskap i klubben.

- Det är en spelare med mycket bra kvaliteter. En riktigt bra fotbollsspelare. Om han inte var Allsvenskan bästa spelare förra året så var han en av de tre bästa. Vi är riktigt, riktigt glada.

Vad kommer han framförallt att tillföra?
- Han kommer tillföra lugn och kunnande. Sedan får man inte glömma att jag har en väldigt ung trupp. Han kommer att utbilda spelarna på planen där de kan se hur man ska spela, helt enkelt. De kommer lära sig oerhört mycket av Marcus på de här åren.

Är allsvenskan det solklara målet nu då?
- Vi blev femma förra året. Att sitta här och säga att vi ska bli fyra, det känns sådär. Vi ska självklart sikta på att ta en av de tre platserna. Men det kommer givetvis bli svårt.

Redan innan jul skrevs det, bland annat på fotbollskanalen.se, om att Lantz skulle gå till Landskrona Bois. Det har även spekulerats kring att det kanske skulle bli en återförening på planen och att Larsson skulle damma av fotbollsskorna, för att kunna lira med kompisen. Men nu säger ”Henke" att det inte är något han är sugen på.

- Överhuvudtaget inte.

Publicerad 2011-01-27 kl 11:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå