Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
2v

Lindström nobbade Bois: "Just nu inte intressant"

Foto: Bildbyrån.

Mattias Lindström lämnar Tvååker efter säsongen.
En av klubbarna som hört av sig är Landskrona Bois. 
- Jag sa snabbt att just nu är det inte intressant, säger Lindström till HD.

Tidigare Helsingborg-mittfältaren Mattias Lindström meddelade i början av oktober att han lämnar sitt uppdrag som huvudtränare i division 1-klubben Tvååker efter säsongen. Vid den tidpunkten berättade tränaren att han hade erbjudanden på samma nivå längre upp i landet, men att det inte var aktuellt med tanke på att han vill arbeta nära Helsingborg. 

En klubb som nyligen hörde av sig till tränaren var Landskrona Bois, som redan är klart för spel i division 1 nästa säsong och kan stå utan tränare, då Agim Sopi lämnade tidigare i sommar och Jack Majgaard Jensen endast har kontrakt över den här säsongen. 

- Jag sa snabbt att just nu är det inte intressant, men tackar som frågar, bekräftar Lindström för HD.

- Jag har några erbjudanden, men inget som är klart och vi får ta det efter säsongen. Men det blir i alla fall inte Landskrona, fortsätter han. 

Daniel Stålhammar, som är senioransvarig i Landskronas styrelse, vill dock inte bekräfta att Lindström är ett av namnen som klubben är intresserat av, skriver HD. 

Tvååker är, med två matcher kvar av säsongen, femma i tabellen i division 1 södra och har ännu chans att knipa en andraplats i serien för kval till superettan. 

Publicerad 2018-11-02 kl 15:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons