Lundin hattrick-hjälte när Brage vände och vann mot Ljungskile

Anton Lundin stod för ett hattrick när Brage vände underläge och vann mot Ljungskile.
Efter att ha släppt in 1-0 i andra minuten vann Brage till slut matchen med 3-1.

Ljungskile fick en drömstart hemma på Uddevalla Arena när Johan Brannemark skruvade in en hörna direkt i mål efter bara två minuter på klockan.

Bara minuter senare var Ljungskile nära att öka på ledningen på ytterligare en hörna, men Brage-försvaret lyckades reda ut kaoset och rensa innan någon Ljungskile-spelare nådde bollen.

Istället dröjde det inte länge innan Brage gjorde matchens nästa mål. Kaptenen Robin Sellin avfyrade ett långskott strax utanför Ljungskiles straffområde, som målvakten Adam Rosén inte kunde hålla. Rosén lämnade retur som Anton Lundin var framme och stötte in till 1-1 i öppet mål.

Brage skulle även hinna med att ta ledningen innan halvtid. När ett inlägg plockades ned i Ljungskile-boxen dök Anton Lundin upp och drog till på ett för att ge Brage 2-1 med sitt andra mål i matchen.

Lundin fulländade sedan ett hattrick i den 70:e minuten. Efter att först ha missat sin straff, så var 24-åringen först och sköt in returen för att ge Brage en 3-1-ledning.

3-1 blev även slutresultatet, vilket tar upp Brage på sjätteplats. För Ljungskile innebar det säsongens tredje förlust - och att man stannar kvar på näst sista plats i tabellen.