Maic Sema stor hjälte för Hammarby

Underläge med 1-0. Då klev Maic Sema in i handlingen och gav Hammarby en livsviktig seger i bottenmötet mot Västerås.

Efter en mållös första halvlek i Västerås tog hemmalaget ledningen i början av den andra efter ett fint skott av Filip Tronet. Det såg ut att bli en ny tung kväll för Bajen.

Men det ville inte Maic Sema vara med om. Tio minuter senare kvitterade han med ett skott strax utanför straffområdet. Och när bara kvarten återstod så kom även segermålet då samme Sema iskallt rundade målvakten och petade in bollen i öppen bur.

Trots segern ligger Hammarby fortfarande på kvalplats, men har bara en poäng upp till fast mark och Assyriska.

Publicerad 2011-09-26 kl 23:39