Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Mardrömsbesked för Ajsel Kujovic - missar hela säsongen: "Förväntade mig det värsta"

Foto: SCANPIX

Varbergs Ajsel Kujovic skadade sig på träning under torsdagen. Nu har han fått ett blytungt besked - det blir inget spel under 2016.

- Jag är fokuserad på att komma tillbaka, säger Kujovic till Fotbollskanalen.

Ajsel Kujovic skrev på för Varberg på nytt för cirka tio dagar sedan. Våren 2015 spelade han i superettan-klubben innan han värvades av Åtvid på ett korttidskontrakt. På en träning under torsdagen halkade Kujovic till och vred till sitt knä. Under fredagen kom mardrömsbeskedet.

- Korsbandet plus en menisk är av. Så det blir en operation om fyra till sex veckor och sedan väntar en lång rehab. Vi får ta hand om honom på bästa sätt, säger Varbergs tränare Jörgen Wålemark till Fotbollskanalen.

Ajsel Kujovic, bror till allsvenska skyttekungen Emir, fick beskedet under fredagsmorgonen.

- Det känns tungt, det gör det. När det hände i går så förväntade jag mig det värsta. Så det var inte överraskande, det kändes illa. Jag trodde nog att det var en allvarlig skada då, säger han.

Säsongen är över?
- Det är nog så. Den här säsongen är nog körd. Blir det nåt i slutet så är det bara en bonus.

Det är inte så allvarligt att karriären kan vara över?
- Det är väldigt svårt att säga just nu. Jag har precis fått beskedet. Jag har inte tänkt i några längre banor. Men jag har två år kvar på mitt kontrakt och fokuserar på att komma tillbaka. Sen får man se vad läkarna säger framöver. Men just nu är jag fokuserad på att komma tillbaka och spela nästa säsong igen, säger Kujovic till Fotbollskanalen.

Publicerad 2016-01-22 kl 15:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER