Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

MFF-målvakt vill stanna i Ängelholm: ”Ge fotbollen en sista ordentlig chans”

Foto: Scanpix

Den kommande perioden kan bli avgörande för om Zlatan Azinovic fortsätter med elitfotboll. Han vill i så fall ha möjligheten i Ängelholms FF.
- Jag har inte hört något från Malmö FF, säger han till Fotbollskanalen.

Målvakten Zlatan Azinovic satt i lördags på bänken för Ängelholms FF. Det var hans första inblandning i en tävlingsmatch på över tio månader, efter att ha åkt på en knäskada i juli Champions League-kvalet för Malmö FF. I slutet av mars blev det ett lån till Ängelholms FF.

- Jag började att träna för fullt med laget förra veckan, så det är på rätt väg i alla fall. Det har tagit den tiden som läkarna och alla sa att det skulle ta. Det var bara något bakslag i februari. Nu ska man in i form igen, spänsten är inte där än.

Det är andra gången han åker på en svår skada, den tidigare under sin period i Kalmar FF, och 28-åringen inser problematiken.

- Min ambition är att om mitt knä svarar positivt, så ska jag ge fotbollen en ordentlig sista chans. Det är väl sista chansen på något sätt.

Han har dock en udda situation. I slutet av juni går både kontraktet med Malmö FF och lånekontraktet med Ängelholms FF ut, vilket innebär att det är fyra matcher kvar i Superettan för honom. Azinovic säger att han hoppas få spela någon eller några av matcher, samt att hans ambition är att stanna kvar i Ängelholms FF även efter att lånet tagit slut. Han räknar inte med att bli kvar i MFF.

- Jag har inte hört något från Malmö FF. De har det också ganska gott ställt på målvaktssidan.

Publicerad 2016-06-03 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons