Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Missförstånd kring Tauers kontrakt: "Måste ha blivit felciterad"

Foto: ikbrage.se

Jan tauer förlängde sitt kontrakt i mitten av april.

För drygt tre veckor sedan gick Brage ut med att Jan Tauer hade förlängt sitt kontrakt. Men i en intervju med Sportbladet häromdagen hävdade Tauer själv att hans kontrakt gick ut till sommaren.

- Han måste ha blivit felciterad, säger sportchefen Michael Kallbäck till Dalarnas Tidningar.

Efter torsdagens match mellan Hammarby och IK Brage intervjuades Jan Tauer av Sportbladet angående sin kontraktssituation och sin längtan efter att spela i Djurgården.

- Jag har kontrakt till sommaren, men jag tror att klubben vill förlänga. Vi får se. Min dröm är att spela i Djurgården, sa han till tidningen.

Problemet är bara att Tauer så sent som för knappt en månad sedan förlängde sitt kontrakt med Brage; "En av våra bästa spelare", sa sportchef Michael Kallbäck till fotbollskanalen.se när kontraktet var påskrivet.

Och när Dalarnas Tidningar ställde frågan om vad som gäller med Tauers kontrakt menar han på att det måste blivit ett missförstånd.

- Det stämmer inte att det är så, han måste ha blivit felciterad. Vi hade en klausul om att vi kunde avbryta avtalet i sommar, men den bestämde vi oss för att stryka. Han har kontrakt, säger han till DT.

Publicerad 2013-05-12 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons