Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Mister Mjällby tror inte på Chippen: Han är för god vän med prinsen

Mjällby är i praktiken klart för allsvenskan – och drömvärvningen inför nästa års allsvenska är Christian Wilhelmsson. Men ”Mister Mjällby”, Göran Borgen tror inte på ”Chippen”.
- Just nu är han för god vän med prinsen i Al-Hilal för att lämna Saudiarabien.

Fansen firade den allsvenska platsen, även om somliga av spelarna ville vänta till nästa omgång då den allsvenska platsen kan bli klar även i teorin. Nu är den ”bara” klar i praktiken, men det skulle krävas att Mjällby tappar nästa 30 plusmål på lagen bakom för att de ska missa.

Så, Mjällby spelar i allsvenskan och kommer sannolikt att förstärka laget inför nästa säsong för att kunna konkurrera.
- Vi ligger långt framme i planeringen eftersom vi haft ett så säkert tabelläge så länge. Däremot kan jag inte namnge några kommande nyförvärv, säger Mjällbyordföranden Jörgen Martinsson till Expressen.

I Mjällby drömmer många, inklusive Martinsson om att den före detta Mjällby spelaren Christian Wilhelmsson ska kunna lockas till att flytta hem – men ”Mister Mjällby”, Göran Bogren, som varit i klubben sedan 1977 och som har varit både klubbdirektör och tränare tror inte att ”Chippen” flyttar hem, i alla fall inte än på ett tag..
- "Chippen" väljer säkert Mjällby, men just nu är han för god vän med prinsen i Al-Hilal för att lämna Saudiarabien, säger Bogren till svenskfotboll.se

Publicerad 2009-09-25 kl 10:06
Annons
Annons
Annons