Ny tung förlust för VSK - TFF avgjorde i första halvlek

Västerås SK är inne i en tung period i superettan.
Under lördagen åkte VSK på stryk mot TFF på Vångavallen.

Västerås SK har fått en tuff start på säsongen och tappade i förra veckan en tidig ledning med 2-0 till förlust med 2-5 mot AFC Eskilstuna på bortaplan i superettan. Under lördagen blev det ytterligare en tung match för Västmanland-laget mot Trelleborgs FF på bortaplan.

Trelleborg tryckte på från start och tog redan efter fem minuter ledningen genom Isak Jönsson, som nickade in matchens första mål. Sedan fortsatte hemmalaget att skapa chanser och fick utdelning ytterligare två gånger före första halvleks slut, då Fritiof Björkén och Henry Offia fyllde på till 3-0 i halvtid.

Trelleborg spelade sedan av matchen och vann med 3-0 på Vångavallen. TFF är nu på åttonde plats, medan VSK är på 14:e-plats i superettan.