POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
3v

Officiellt: Fick inte kontrakt i Blåvitt - nu klar för Gais: "Kommer tillföra bredd i vår offensiv"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Måns Saebbös mål mot Sirius i allsvenskan med Göteborg i spelaren ovan.

Måns Saebbö fick inget kontrakt med IFK Göteborg.
Nu står det klar att han istället hamnar i Gais.
- Han kommer att tillföra bredd i vår offensiv men har redan visat att han har spetskvaliteter, säger tränaren Patrik Ingelsten till klubbens hemsida.

Måns Saebbö var den första spelaren född 2000 att vara med och träna med IFK Göteborgs A-lag när han 2017 blev upptagen på Blåvitts A-lagsträning. Men anfallaren blev inte erbjuden något kontrakt, vilket gör att han blir fri att gå vart han vill 30 juli.

- Det var inte det jag hade förväntat mig kanske … samtidigt är det hård konkurrens med Söder, Vibe och flera andra. Men det var tråkigt att höra och det var lite tufft i början. Jag hade ju velat fortsätta men det är vad det är. Min karriär tar inte slut här och nu även om man deppade lite först, sa han till GP då.

Nu står det klart att flytten inte blir så lång. Anfallaren var för ett par veckor sedan med och tränade med Gais och nu står det klart att han skriver ett kontrakt för resten av säsongen med Göteborgsklubben.

- Måns är en välutbildad och lovande anfallare som har visat fina takter under den tid som har tränat med oss. Han kommer att tillföra bredd i vår offensiv men har redan visat att han har spetskvaliteter vad gäller till exempel spelförståelse och avslut. Det blir spännande att följa hans utveckling under hösten, säger tränaren Patrik Ingelsten till klubbens hemsida.

Saebbö kommer i nuläget tidigast vara klar för spel den 1 augusti, men Gais meddelar att de arbetar med att få 18-åringen spelklar innan dess.

Publicerad 2019-07-22 kl 12:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå