POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
1v

Officiellt: Gais värvar från konkurrent: "Ser fram emot säsongen"

Foto: Bildbyrån.

Nikola Ladans avtal med Degerfors går ut.
Nu värvar Gais mittfältaren.
- Jag ser fram emot säsongen, säger han i en kommentar.

Gais rustar inför kommande säsongen och den nye huvudtränaren Stefan Jacobsson från Degerfors värvar från sin tidigare klubb. På sin hemsida meddelar föreningen att man knyter till sig Nikola Ladan, 26, som satt på utgående kontrakt med Värmlandsklubben.

- Nikola är en playmaker på centralt mittfält och har allt som krävs för att driva laget under matcher. Han besitter också stora ledaregenskaper såväl på som utanför planen och jag är säker på att han kommer att bidra med stort värde till klubben. Nikola är en spelare som gör andra bättre och det behövs i alla lag. Jag är såklart väldigt nöjd att Nikola valde att fortsätta karriären i GAIS och ser fram emot att få fortsätta arbeta med honom, säger tränaren Jacobsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet över två år.

- Det känns jättekul att ha kommit i mål med GAIS och jag ser fram emot säsongen, säger Ladan i en kommentar på klubbens hemsida.

Ladan missade en stor del av den gångna säsongen på grund av skada. Mittfältaren spelade sammanlagt åtta matcher för Degerfors i superettan och noterades för fyra mål.

Publicerad 2019-12-01 kl 23:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå