Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Officiellt: Gefles klubbdirektör lämnar: "Varit slitsamt"

Foto: Bildbyrån

Pär Lagerström lämnar Gefle.
Klubbdirektören väljer att hoppa av sitt uppdrag.
- Varit ett slitsamt år på många vis, säger Lagerström till klubbens hemsida.

Sommaren 2016 anställdes Pär Lagerström som ny klubbdirektör i Gefle. Nu hoppar han av sitt uppdrag. I mitten av februari gör han sin sista dag i superettan-klubben.

- Jobbet som klubbdirektör i Gefle IF har varit en stor ära att ha, speciellt då det är min egen moderförening. Det var med stor inspiration jag åtog mig uppdraget, men samtidigt så har det varit ett slitsamt år på många vis med en konstant hög arbetsbelastning och det med mycket begränsade resurser. Det har frestat på och för min egen del känner jag att det är dags att gå vidare, säger Lagerström till Gefles hemsida.

Gefles tf ordförande, Malin Rogström:

Vi är de första att beklaga Pärs beslut, men har stor respekt för hans val. Pär har gjort en gedigen insats som klubbdirektör och sportchef för föreningen under en period som varit minst sagt turbulent där radikalt förändrade ekonomiska förutsättningar har skapat en stor press på hela organisationen. Vi önskar Pär all lycka framåt och tillsammans ska vi nu se till att skapa så bra förutsättningar det bara går för nästkommande år och säsong.

På sin hemsida berättar Gefle att man redan inlett arbetet med att hitta en ersättare och att man hoppas ha rekryterat den personen innan mars nästa år.

Publicerad 2017-12-28 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons