POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
2v

Officiellt: J-Södra dubbelvärvar – tar in klubblöse Smajl Suljevic

Foto: Bildbyrån

Smajl Suljevic har hittat en ny klubb.
Efter tiden i Spanien är han nu klar för Jönköpings Södra.
Superettanklubben tar även in 18-årige Mikael Marques från IFK Malmö.

Smajl Suljevic var klubblös efter att han lämnade International de Madrid, en klubb i den spanska tredjedivisionen (Segunda B). Efter det rapporterade Fotbolldirekt att mittfältaren tränade med Jönköpings Södra och nu är det klart att han ansluter till klubben. J-Södra meddelar att 25-åringen är klubbens senaste nyförvärv.

- Smajl Suljevic är en erfaren central mittfältare, hans förmåga att fatta snabba beslut ihop med en teknisk färdighet gör honom till en av seriens mest kompetenta fotbollsspelare. Vi har haft möjligheten att få se Smajl på nära håll i vår egen miljö under en månad, och han har vuxit in i laget på ett väldigt bra sätt. Vi är glada över att Smajl väljer att fortsätta sin karriär i Jönköping, säger J-Södras sportchef Kujtim Bala till klubbens hemsida.

Utanför planen är Suljevic känd för att ha skallat Imad Khalili på en parkering efter en match mellan Dalkurd och Hammarby. Detta efter att det uppstått irritation mellan spelarna under matchen. Suljevic frikändes sedan från brott. Suljevic lämnade senare Dalkurd och hann med en sejour i Syrianska innan han lämnade svensk fotboll.

Förutom Suljevic har J-Södra också gjort klart med ännu ett nyförvärv. 18-årige Mikael Marques ansluter från IFK Malmö, där han spelat 38 matcher under de två senaste säsongerna i division 2.

- Marques är en lovande kantspelare. Med sin unga ålder så har Mikael tekniska och fysiska förutsättningar till att bli en otroligt bra fotbollsspelare. Ännu en gång så vill jag rikta en stor eloge till vår scoutingverksamhet som har följt Mikaels utveckling i IFK Malmö under 2019, Mikael var på besök hos oss under november månad och imponerade på vår ledarstab. Trots intresse från andra klubbar så väljer Mikael den gröna dressen och det är vi glada över, säger Bala.

Publicerad 2020-02-04 kl 18:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå