POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
3v

Officiellt: Kom inför säsongen – nu bryter Asceric kontraktet med Gais

Foto: Bildbyrån

Han kom inför säsongen och är poängbäst i Gais med fyra mål och en assist.
Nu lämnar Nikola Asceric klubben för att återvända till Serbien.
- Tyvärr är det inte alltid som alla pusselbitar faller på plats och då får man försöka hitta bra lösningar på det, säger tränaren Patrik Ingelsten till klubbens hemsida.

Nikola Asceric anslöt inför säsongen till Gais och skrev ett tvåårskontrakt med klubben. Sedan dess har han varit ordinarie i anfallet och är även poängbäst med fyra mål och en assist.

Nu står det dock klart att han kommer att lämna Gais. Klubben meddelade under måndagen att avtalet bryts så att Asceric kan fortsätta sin karriär i Serbien.

- Vi tackar Nikola för hans insatser för klubben. Han har visat vilken duktig anfallare han är och att han kan prestera på elitnivå. Men tyvärr är det inte alltid som alla pusselbitar faller på plats med nyförvärv och då får man försöka hitta bra lösningar på det. Vi önskar Nikola lycka till i hans fortsatta karriär och tackar för tiden i GAIS, säger tränaren Patrik Ingelsten till klubbens hemsida.

Göteborgs-Posten skrev i helgen att anfallaren ville lämna då han har hemlängtan. Då målades Macva Sabac i serbiska högstaligan upp som Ascerics nästa destination.

- Jag vill tacka mina lagkamrater, mina tränare och GAIS supportrar för tiden som jag varit i klubben. Jag önskar er lycka till framöver och hoppas att vi ses igen, säger anfallaren i en kommentar på Gais hemsida.

Publicerad 2019-07-22 kl 13:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå