Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Mervan Celik förlänger med Gais

Superettan

Mervan Celik återvände till Gais under sommaren.
Nu skriver ikonen på för ytterligare ett år med "makrillarna".
- Han är verkligen en kulturbärare, både som person och gaisare, säger klubbchefen Magnus Sköldmark till Gais hemsida.

Foto: Bildbyrån

Under sommaren återvände Mervan Celik till Gais och har sedan dess gjort succé. På 17 matcher för "makrillarna" gjorde profilen sju mål, och nu är det klart att återvändaren följer med Göteborgslaget till superettan. Ikonen har nu skrivit på ytterligare ett år - och det blir nionde året för de grönsvarta.

- Det är väldigt kul att meddela att Mervan fortsätter ännu ett år i GAIS. Han har en attityd och inställning till träning och match som visar vägen för de yngre spelarna. Han gör i sitt nionde år i GAIS under 2023 och är verkligen en kulturbärare, både som person och gaisare. Det känns väldigt bra att ha en motiverad Mervan med sina ledaregenskaper med oss in i säsongen 2023, säger klubbchefen Magnus Sköldmark till Gais hemsida.

ANNONS

Celik själv:

- Jag är glad över ett till år med GAIS, och ser fram emot nästa år. Vi har en stark säsong bakom oss ska bli spännande att ta med det till superettan.

Publicerad 2022-11-24 kl 15:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto