Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: ÖSK skriver kontrakt med Runheim

Superettan

Buster Runheim, 15, skriver avtal med ÖSK.
Parterna har kommit överens om ett kontrakt till sommaren 2025. 
- Det känns riktigt bra att skriva på det här avtalet, säger målvakten. 

Foto: Bildbyrån.

Örebro SK gav under torsdagen besked om att den 15-årige målvakten Buster Runheim har skrivit på ett treårskontrakt med superettan-klubben till sommaren 2025. 15-åringen inledde sin karriär i Rynninge IK och gick till ÖSK när han var 13 år gammal.

- Det känns riktigt bra att skriva på det här avtalet och jag är så tacksam för den här möjligheten ÖSK ger mig. ÖSK är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att fortsätta min satsning i klubben, säger han på klubbens hemsida.

ÖSK:s akademichef Rickard Torstensson:

Buster är en spelare som besitter stor potential och som vi bedömer har goda chanser att bli en elitfotbollsspelare. Genom det här avtalet visar både han och vi som klubb att vi tror att förutsättningarna att ta klivet till seniorfotbollen finns i ÖSK. Han är en intressant spelare som haft en fin utveckling under sin tid i akademin och jobbar hårt i varje moment för att bli så bra som möjligt. Med sin inställning och målmedvetenhet är han ett föredöme för alla våra spelare i akademin.

ANNONS

Örebro SK är på nionde plats i superettan. 

Publicerad 2022-06-30 kl 14:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto