Östers första seger i superettan - Henkes andra raka förlust

Ett självmål av Landskrona hjälpte Öster till första segern i superettan, 2—0. Det var på Patrik Bojents inlägg i den 51:a minuten som bollen touchade på en motståndare och hamnade bakom målvakten Peter Karlsson.

Med sju minuter kvar avgjorde Östers Mario Vasilj med 2—0-målet. Henrik Larsson, tränare i Landskrona, har nu två raka förluster i superettan.

Örgryte fortsätter att spela matcher utan förlora. Borta mot topplaget Syrianska avgjorde anfallaren Alvaro Santos när han med sitt andra mål i matchen gjorde 3—2 i den 54:e minuten. Efter fyra matcher och i en något haltande tabell, toppar Göteborgsklubben superettan.

Publicerad 2010-04-29 kl 21:52