Saeids drömträff räddade Trelleborg i toppmötet med Norrby

Norrby såg länge ut att besegra Trelleborg i superettans toppmöte.
Sedan drog Mohammed Saeid till med en drömträff och fastställde slutresultatet 1-1.

Under lördagen nalkades det toppmöte i superettan mellan Norrby och Trelleborg. Hemmalaget låg inför matchen på femteplats med 33 poäng, medan bortalaget låg på tredjeplats med 36 poäng.

När matchen blåstes igång var det Norrby som först bröt dödläget. Hemmalaget tilldelades en straff i den 34:e minuten som Dijan Vukojevic klev fram och säkert rullade in till 1-0.

Därefter såg det länge ut att bli tre poäng till hemmalaget. Men i den 81:a minuten skulle Mohammed Saeid kvittera med ett mål som mycket väl kan komma att bli nominerat som en kandidat till årets mål.

På andravågen på en Trelleborgshörna dök Saeid upp precis utanför Norrbys straffområde och drog till bollen på studs - och skottet letade sig hårt in i det vänstra krysset till 1-1.

Matchen slutade sedan 1-1. Trelleborg klättrar därmed upp på andraplats i superettan, dock med en match mer spelad än trean Helsingborg och fyran Landskrona. Norrby, i sin tur, stannar kvar på femteplats - men riskerar att trilla ner i tabellen beroende på omgångens resterande resultat.

Härnäst väntar Värnamo på hemmaplan för Trelleborg, medan Norrby gästar Landskrona.