Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Sirius-tränaren: Bör se över rutiner

Sirius är inblandad i bottenstriden och i söndagens förlustmatch mot Mjällby var brodern till bottenkonkurrenten Vasalund linjedomare.
- Man bör väl kanske se över sina rutiner så att man slipper de här spekulationerna, säger Sirius tränare Andreas Brännström till fotbollskanalen.se.

Jan-Erik Svärd var assisterande domare när Sirius förlorade med 4-1 mot Mjällby på söndagen. Samtidigt är hans bror Per-Åke tränare i konkurrenten Vasalund.

- Nu var det två situationer som blev fel och han (Jan-Erik Svärd) hamnade i fokus och man kan väl dra slutsatsen att det kan hända flera gånger, säger Sirius tränare Andreas Brännström.

- Man bör väl kanske se över sina rutiner så att man slipper de här spekulationerna. Serien är ju inne i ett ganska känsligt skede.

Tycker du att det är konstigt att man kan ha en sådan situation?

- Ja, det tycker jag. Det är flera som har nämnt saken under dagen så bevisligen finns det underlag för att folk ska spekulera och det bör man kunna undvika ganska enkelt. Genom att inte tillsätta domare som kan tänkas ha med saken att göra.

Du nämner två situationer i matchen.

- Till hans förvar ska väl sägas att de var hårfina, det har hänt i flera matcher och det är inte mer med det. Men just för att det finns en sådan här koppling öppnar det för spekulationer.

- Som ansvarig på förbundet tycker jag man kan vara väldigt noggrann att se till att det inte blir spekulationer.

Publicerad 2009-09-28 kl 15:38
Annons
Annons
Annons