Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Skadeproblem i Brage inför hemmapremiär

Brage skakas av tre skador inför måndagens hemmapremiär. Efter premiärförlusten borta mot Assyriska väntas nu Brage få det tufft mot Landskrona på måndag.

Brages vänsterback Caio Mendes hamnade i ett motlägg i slutminuterna av premiären mot Assyriska och fick med stora smärtor avsluta matchen. Haltandes gick han sedan av planen och Brages tränare Örjan Glans ångrar nu sitt beslut att inte byta ut vänsterbacken.

– Det var kanske synd det, för hade vi bytt ut honom hade han klarat sig lindrigare undan. Nu ville han fortsätta och efter matchen blev det värre och smärtan tilltog. Han fick en vridning i knät och ledbandet på insidan av knät är uttänjt, säger Glans till Dalademokraten.

Nu väntas rehabilitering för vänsterbacken som först befarades ha fått en långtidsskada.

– Men han ska gå på behandling på Fysiocenter och förhoppningsvis är han tillbaka efter en eller två veckor. Men man vet aldrig med den här typen av skada hur långvarigt det blir, men vi hoppas att han är med igen så snabbt som möjligt, förklarar Glans.

Även Jesper Modén har problem med ett knä.

– Han har smärta på baksidan av knät som hämmar honom när han springer, men Jesper går också på behandling och vi hoppas han kan vara tillbaka inom den närmaste tiden, säger Glans om Modéns
situation.

Daniel Åkervall saknas också i truppen sedan tidigare på grund av sin dåliga blodcirkulation i den ena vaden.
– För Åkervall tar det längre tid innan vi ser honom i spel och vi törs inte ge oss på något tidsperspektiv hur långvarigt det blir.

Daniel Blomgren

Publicerad 2012-04-11 kl 13:49
Annons
Annons
Annons