POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Svaret från Frej: "De har fått det om bakfoten"

Foto: Bildbyrån.

Norrortssporten uppgav under måndagen att Frej gör en omorganisation där herrverksamhetens ekonomiska problem ska fininsieras genom extra medlemsavgifter från bland annat ungdoms- och damsektionen.
Något som är helt befängt enligt ordföranden Per Magnusson.
- Det stämmer inte. Det har de fått om bakfoten, säger han till Fotbollskanalen.

Superettanklubben Frej gör en omorganisation för att rädda klubben ekonomiskt. Bland annat delas föreningen upp i olika sektioner.

- Det stämmer. Det vi beslutade på mötet var att vi kommer att bilda en alliansförening, ha elitfotboll för herrarna i en separat förening och dam, ungdom och innebandyn i separata föreningar, säger klubbens ordförande Per Magnusson till Fotbollskanalen.

Enligt samma tidning kommer Frej också att flytta de pengar som finns i kassan till herrverksamheten för att få fart på ekonomin. Pengar som just nu är i alla föreningars gemensamma kassa.

- Det stämmer inte. Det har de fått om bakfoten, vi kommer att flytta några pengar. Det bildas nya föreningar och herrverksamheten kommer att ha sin egen verksamhet.

De här 400 000 som kronorna, var kommer de att hamna? Kommer de att delas upp mellan föreningarna?
Jag vet inte var de här 400 000 kommer ifrån över huvud taget. Vi driver en verksamhet nu och alla de här åtgärderna som vi nu gör att vi ser till att dam-, ungdom- och innebandysektionerna har en egen verksamhet så att herrverksamheten som är den största ekonomiska verksamheten med störst sårbarheter den bedrivs själva. Så vi skyddar de övriga verksamheterna från den exponeringen helt enkelt.

Den här extra medlemsavgiften, hur funkar den?
- Det stämmer att det tas ut en extra medlemsavgift men det kommer att tas i de nya föreningar och inte i den befintliga. Det är för att starta upp den nya verksamheten.

Det är alltså inte en avgift till herrverksamheten som Norrortssporten uppger?
- Nej, nej, det är det inte.

Publicerad 2017-09-25 kl 15:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå