Talangen säkrade seger för TFF - med läcker lobb

Trelleborg besegrade Gais hemma på Vångavallen under måndagskvällen.
Haris Bakic säkrade tre poäng för hemmalaget med en läcker lobb till 2-0 i slutminuterna.

Trelleborg besegrade gästande Gais på Vångavallen under måndagskvällen och tog sig förbi göteborgarna i superettan-tabellen.

I den 41:a minuten hann Trelleborgs Fritiof Björkén precis upp en djupledsboll innan kortlinjen. Högerbacken slog in ett inlägg i Gais straffområde där Erik Andersson dök upp i ögonvrån på Gais-försvaret och dundrade in 1-0 till Trelleborg.

Trelleborg dominerade den första halvleken, där man hade 59 procent bollinnehav och hade sju målchanser jämfört med Gais två, men 1-0 stod sig in i halvtidsvilan

Den andra halvleken var jämnare, men tillslut vann Trelleborg matchen. 20-årige Haris Bakic stängde matchen när han gjorde 2-0 till Trelleborg genom en kylig lobb i slutet av den andra halvleken.

I och med segern klättrar Trelleborg upp till åttondeplats i superettan, medans Gais trillar ner på tiondeplats.