TV: Andra raka Öis-förlusten - Bergström nätade igen för Maif

Öis radade upp tre raka segrar.
Men sedan tog det stopp.
På lördagen kom andra raka förlusten för Göteborgsklubben.

Örgryte tippades inför säsongen av många att hålla till i toppen av superettans tabell. Efter krysset i premiären radade laget också upp tre raka segrar, men därefter föll laget mot Västerås senast.

På lördagen förlorade Öis på nytt, den här gången mot nykomlingen Mjällby på bortaplan.  Bubacarr Jobe inledde målskyttet efter 23 minuter då han distinkt hittade det bortre hörnet. Tidigt i den andra halvleken blev gästernas uppförsbacke än brantare då Oliver Stanisic drog på sig sitt andra gula kort för kvällen och därmed visades ut. Trots det repade Öis mod och efter ett fantastiskt vackert avslut av Gustav Ludwigsson var matchen utjämnad.

Hemmalaget fick dock sista ordet genom Jacob Bergström som från nära håll stötte in 2-1 med drygt en kvart kvar att spela. Det var tredje matchen i följd som Bergström målade i.

Mjällby gick i och med segern upp på en femte plats i tabellen samtidigt som Öis är kvar på fjärde. Varberg toppar tabellen efter sex raka segrar.