TV: Assyriska slog BP efter målexplosion i andra halvlek

Mållöst i halvtid. Men mötet mellan BP och Assyriska slutade i en målfest.
Gästerna åkte hem med segern efter 3-2.

Efter en mållös första halvlek mellan Brommapojkarna och Assyriska öppnade matchen upp sig rejält efter paus. Mattias Genc inledde målskyttet i den 48:e minuten när han bredsidade in bollen efter ett tillbakapass.

Stefano Vecchia utjämnade när han böjde in 1-1 via stolpen. Men Assyriska skulle återta ledningen när Gustavo Blanco med en sttenhård nick satte bollen i krysset. Jacob Une Larsson såg till att BP kvitterade ännu en gång när han styrde in bollen efter en hörna i den 61:a minuten. Men det var Assyriska som skulle ta hem alla tre poängen.

I den 70:e minuten glömdes Blanco bort i straffområdet och kunde styra in det avgörande 3-2-målet.

Brommapojkarna är på nedflyttningsplats med tre omgångar kvar av superettan, en poäng bakom Mjällby på kvalplats. Assyriska är fyra, med sex poäng upp till Sirius på allsvensk kvalplats.

Publicerad 2015-10-03 kl 20:38