TV: Dalkurd bröt Östers svit - SÅGAR mattan: "Sämsta sen Pastejcupen"

Under lördagen kom Östers första förlust i superettan 2017.
Dalkurd vann med 2-1 på Myresjöhus Arena, som efter matchen fick ta emot hård kritik.
"Sämsta jag spelat på sen Pastejcupen i Arboga -96", skriver Dalkurds målvakt Frank Pettersson på Twitter.

Öster gick in i lördagens hemmamatch mot Dalkurd med tre raka segrar. Men den sviten är nu bruten. Borlänge-laget vann med 2-1 i Växjö.

Först satte Richard Yarsuvat 1-0 på straff i den 25:e minuten och med 25 minuter kvar att spela sköt Ammar Ahmed in en frispark till 2-0.

Östers mittback Mario Vasilj nickade in en reducering på tilläggstid, men närmare än så kom aldrig hemmalaget.

Efter drabbningen gick Dalkurds målvakt Frank Pettersson till hård attack mot gräsmattan på Myresjöhus Arena.

"Gräset på Myresjöhus Arena är det överlägset sämsta jag spelat på sen jag spelade Pastejcupen i Arboga -96", skriver han på Twitter.

Öster ligger tvåa i superettan just nu, på samma poäng (nio) som ettan Värnamo. Dalkurd är på kvalplats uppåt, med åtta inspelade poäng.