TV: Eddahris hjärnsläpp - sprang ikapp och sänkte Osmanagic

Dalkurd jagade kvittering.
Då såg Omar Eddahri rött - och sänkte Norrbys Nino Osmanagic.

Se situationen i spelaren ovan.

Viktiga poäng stod på spel när Norrby under söndagen tog emot Dalkurd i superettan. Hemmalaget tog ledningen efter 24 minuters spel genom Dijan Vukojevic, framspelad av Nino Osmanagic.

I andra halvlek jagade Dalkurd kvittering, men den chansen grusade Omar Eddahri ordentligt när han drog på sig rött kort med tio minuter kvar av ordinarie tid.

Eddahri fick en passning till sig på mittplan och spelade hemåt i banan, samtidigt som han fick en knuff i ryggen av Osmanagic. Därefter sprang Eddahri ikapp Osmanagic och sänkte, med en knuff, ned honom till backen. Domare Per Melin visade det röda kortet direkt – där även Osmanagic blev varnad.

Norrby kunde i slutskedet göra 2-0 på straff genom Abdelrahman Saidi, vilket också blev slutresultatet.

Segern gör att Norrby står på 34 poäng när en omgång återstår, laget är tre poäng före AFC Eskilstuna som i nuläget placerar sig på 13:e-plats, vilket innebär kvalspel. Dalkurd är i sin tur två poäng och en placering bakom Eskilstuna och har tre poäng upp till Örgryte som placerar sig på säker mark ovanför strecket.