TV: Felträff gav HIF tre poäng - se komiska avgörandet

Norrby chockade Helsingborg genom att göra 1-0 i den första minuten.
Men HIF repade sig och vann till slut med 3-2, efter att en felträff från Jesper Lange avgjort allting.

Adam Ståhl gjorde 1-0 för Norrby efter 47 sekunder. Helsingborg hamnade alltså i tidig brygga hemma på Olympia under torsdagen, men hämtade sig. Oke Akpoveta lobbnickade in 1-1 i den 26:e minuten och några minuter senare gjorde Jesper Lange 2-1 för HIF.

I den 38:e minuten kvitterade sedan Nicklas Savolainen till 2-2, men hemmalaget skulle få det sista ordet. Den danske anfallaren Jesper Lange sköt ett skott på sig själv i den 59:e minuten och det avslutet såg han inte särskilt nöjd ut med, men lyckligtvis för Lange råkade bollen studsade i gräset på ett sådant sätt att den skruvades in i mål och ställde Norrbys keeper totalt.

Helsingborg ligger nu trea i superettan, på kvalplats upp till allsvenskan. Norrby är jumbo och har skrapat ihop ynka fem poäng.