TV: J-Södra hakar på i toppen - vände och vann mot Norrby

Jönköpings Södra hakar på i toppen av superettan.
Det efter att man vände och vann borta mot Norrby.

Se höjdpunkterna i spelaren.

I matchen mellan Norrby och J-Södra dominerade gästerna stort. I den första halvleken hade J-Södra flera lägen där man var nära att göra mål. Närmst kom den kenyanske anfallaren Eric Omondi, som i den 16:e minuten hade ett tungt distansskott i ribban. Omondi var även nära tio minuter senare, men då smet avslutet precis utanför stolpen.

Istället tog Norrby ledningen tio minuter in den andra halvleken på straff genom Abdelrahman Said. Hemmalaget fick dock bara ha ledningen i tre minuter, då J-Södras Edin Hamidovic kvitterade med timmen spelad.

Inhopparen Daniel Ljung fastställde sedan slutresultatet i den 82:a minuten efter att ha tagit med sig en passning på en touch utanför straffområdet och avslutade distinkt in 2-1 till J-Södra.

I och med segern avancerar J-Södra till fjärdeplats i superettan på 16 poäng. Det innebär att man är en poäng bakom trean Sundsvall, fyra bakom tvåan Halmstad och sju bakom ettan Degerfors. Norrby placerar sig efter matchen på åttondeplats, mitt i tabellen.