TV: Jönköping fortsätter att imponera - krossade AFC United

Jönköpings Södra fortsätter att imponera i superettan och efter en stark andra halvlek körde serieledaren tillslut över Athletic FC United.

Målskyttet på mötet mellan AFC United och Jönköpings Södra på Skytteholms IP öppnades av J-Södras Fredrik Olsson.

Hemmalaget skulle dock kvittera till 1-1 genom Omar Jawo som med sin nick hittade in bakom Anton Cajtoft i gästernas mål.

Det oavgjorda resultat stod sig sedan halvleken ut, men i slutet av den andra halvleken visade J-södra varför man toppar tabellen.

Under de avslutade 20 minuterna gjorde gästerna hela fyra mål genom där lagets skyttekung Tommy Thelin skrev in sig i målprotokollet två gånger.

Därmed toppar J-södra alltjämt superettan och AFC ligger på en elfte plats i tabellen.

Se matchens höjdpunkter i spelaren ovan.

Publicerad 2015-07-25 kl 22:15