POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Kennedy om Hammarby: "Vi går upp nästa säsong"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kennedy Bakircioglü är klar för Hammarby.
Här är hans löfte till fansen:
- Vi går upp nästa säsong, säger han.

Kennedy Bakircioglu, som tog SM-guld med Hammarby 2001, har skrivit på ett avtal som sträcker sig fram till säsongsslutet 2014.

- Jag är jätteglad och stolt att vara tillbaka i Hammarby. Den som inte spelat här vet inte vad det innebär. Att springa på Söderstadion inför fullsatta läktare är en sån underbar känsla, säger han till klubbens hemsida.

- Jag har alltid velat komma tillbaka till Hammarby en vacker dag, men mina planer var att spela ytterligare två år ute i Europa. Nu övervägde vissa saker till slut. Dels ska jag bli farsa snart, och det känns framför allt roligt att försöka hjälpa klubben. Hammarby är ett lag som ska spela i Allsvenskan. Jag har följt läget från Spanien. Nu ser Bajens framtid väldigt spännande ut. Det är 9 matcher kvar, jag vill komma in i laget och lära känna spelarna, och bygga kanske framför allt inför nästa säsong. Då går vi upp.

Kennedy Bakircioglu har under sommaren tränat med Hammarby och då han varit klubblös sedan hans kontrakt med Racing santander gick ut så kostar han inte Hammarby någon övergångssumma.

- Det känns alldeles underbart att Kennedy är här. Vi har ju varit i kontakt länge med Kennedy, med hopp om att han en dag skulle komma tillbaka. Nu är den dagen här. Det är fantastiskt, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers.

- Kennedy kommer från en helt annan nivå och tar med sig mer än bara sina fotbollskunskaper till den här gruppen. Han kommer att vara med och dra skutan framåt. Jag vet att han inte har saknat anbud, och ekonomiskt är vi inte i närheten av det han haft på bordet. Så man får verkligen hylla hans inställning och hjärta. När det gäller Kennedy är också AEG med och finansierar en stor del av värvningen vilket minskar den ekonomiska risken för oss.

Publicerad 2012-08-29 kl 09:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå