Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Målexplosion när Halmstad vände mot Öster

Öster kan förlora. Även om det bara hänt två gånger i år.
Halmstad visade att det går att vända 0-2 mot seriens suveräner.
Med det är HBK förbi BP i tabelltoppen.

Halmstad gjorde det som bara Brommapojkarna gjort tidigare i år. Nämligen att besegra Öster i superettan i fotboll. 3-2 till Halmstad som därmed är uppe på andra plats i serien och just nu har ett allsvenskt avancemang i egna händer.
Men fyra minuter före paus var det inte mycket som tydde på hemmaseger. Öster ledde med 2-0 och såg ut att ha kontroll. Då exploderade HBK.
1-2 på tilläggstid när Christian Järdler slog in en frisparksretur. 2-2 tre minuter efter paus när Antonio Rojas slog ett inlägg direkt i mål. 3-2 fyra minuter senare. Rojas igen, på straff, sedan Månz Karlsson dragit ned Gudjon Baldvinsson och fått rött kort.
I andra änden av tabellen fortsätter krisen för Trelleborg. Ekonomiska problem och eventuell personalneddragning på kansliet ena dagen, sportsliga bekymmer och 1-5 borta mot Umeå andra dagen. TFF är i fritt fall. Faktum är att laget har tagit färre poäng på 25 omgångar i superettan än vad man gjorde i allsvenskan i fjol, då blev det alltså degradering. Nu skiljer bara en pinne till Värnamo på jumboplatsen.
I tabellens anonyma mittenskikt spelade Varberg och Hammarby 2-2.

Publicerad 2012-09-27 kl 21:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons