POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

TV: Målexplosion när Halmstad vände mot Öster

Öster kan förlora. Även om det bara hänt två gånger i år.
Halmstad visade att det går att vända 0-2 mot seriens suveräner.
Med det är HBK förbi BP i tabelltoppen.

Halmstad gjorde det som bara Brommapojkarna gjort tidigare i år. Nämligen att besegra Öster i superettan i fotboll. 3-2 till Halmstad som därmed är uppe på andra plats i serien och just nu har ett allsvenskt avancemang i egna händer.
Men fyra minuter före paus var det inte mycket som tydde på hemmaseger. Öster ledde med 2-0 och såg ut att ha kontroll. Då exploderade HBK.
1-2 på tilläggstid när Christian Järdler slog in en frisparksretur. 2-2 tre minuter efter paus när Antonio Rojas slog ett inlägg direkt i mål. 3-2 fyra minuter senare. Rojas igen, på straff, sedan Månz Karlsson dragit ned Gudjon Baldvinsson och fått rött kort.
I andra änden av tabellen fortsätter krisen för Trelleborg. Ekonomiska problem och eventuell personalneddragning på kansliet ena dagen, sportsliga bekymmer och 1-5 borta mot Umeå andra dagen. TFF är i fritt fall. Faktum är att laget har tagit färre poäng på 25 omgångar i superettan än vad man gjorde i allsvenskan i fjol, då blev det alltså degradering. Nu skiljer bara en pinne till Värnamo på jumboplatsen.
I tabellens anonyma mittenskikt spelade Varberg och Hammarby 2-2.

Publicerad 2012-09-27 kl 21:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå