Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Nanne: "Vinner vi inte mot J-södra är vi inte klara för att gå upp"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Hammarby klarade inte att få håll på Gais – och efteråt konstaterade tränaren Nanne Bergstrand att de grönvita nu får bevisa i sista omgången att de förtjänar uppflytting.

 - Tar man tillräckligt många poäng för att gå upp i allsvenskan, då är man redo för att ta steget. Tar man inte det får man ta ett år till i superettan, säger Bergstrand inför avgörandet mot Jönköpings Södra om en vecka.

- Men vi har ju spelat lite av seriefinaler hela tiden så jag tror spelarna är vana att hantera situationen.

Hammarby dominerade den första halvleken spelmässigt men utan att skapa några större farligheter. Tre hörnor under de första tio minuterna och tre frisparkar signerade Kennedy Bakircioglü, så mycket mer blev det inte.

- Gais försvarade sig bra hela matchen. Vi hade svårt att komma förbi med vårt passningsspel, menar Nanne Bergstrand.

Nu blir den sista omgången kommande helg helt avgörande för båda lagen. Hammarby kan säkra sin fotbollsallsvenska dröm hemma mot Jönköpings Södra och Gais jagar poäng mot Assyriska för att stanna i superettan.

- Jag tycker inte att man ska ha som mål att "bara" gå upp i allsvenskan. Man måste titta längre än så för att utveckla. Har man väl klättrat upp för ett berg måste man ju kunna ta sig ned också, säger Nanne Bergstrand.

Publicerad 2014-10-26 kl 18:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons