Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

TV: Orovic om bortdömda målet: "Skulle vara kul om de agerade så hela tiden"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Gais fick ett sent mål bortdömt efter ett beslut från fjärdedomaren. Rätt menar Gais-tränaren Bosko Orovic, som dock önskar konsekvens.
- Jag hoppas att de vågar ta det hela tiden och inte när de känner för det någon gång då och då, säger han till C More.

Med bara minuter kvar av derbyt mellan Gais och Öis, vid ställningen 1-1, satte Alibek Aliev bollen i mål för hemmalaget. Fjärdedomaren uppmärksammade dock att bollen inte låg stilla vid frisparken som ledde fram till målet och därmed dömdes det bort.

Det var starka reaktioner nere på planen och från läktarhåll och Gais-tränaren Bosko Orovic diskuterade med domarna. När han får se situationen efter matchen medger han att det var ett korrekt beslut, men önskar också konsekvens från fjärdedomarna.

- Regeln säger ju att den inte ska rulla, jag tycker att det är tufft av en fjärdedomare att gå ut och ta det beslutet. Där ser jag att bollen rullar, jag uppfattade inte det innan, säger Orovic till C More.

- Det skulle vara kul om de agerade så även när det är straffar och grejer, inte bara på en sådan här petitess. Det är mycket skit som händer, att en fjärdedomare går in och tar det här... Jag är besviken nu, men i det stora hela är det inte domarens fel på något sätt. Vi gör bort oss och Öis får en poäng, så är det bara.

Men tolkar jag dig rätt att du ger ett plus i kanten till fjärdedomaren som vågar ta beslutet?
- Ja, det gör jag ju. Men jag hoppas att de vågar ta det hela tiden och inte när de känner för det någon gång då och då. Det är strongt, det är rätt enligt bilderna här. Det är inget att diskutera om. Men då får de ju ta det hela tiden, de kan inte ta när de känner för det.

Se höjdpunkterna från mötet mellan Gais och Öis här.

Publicerad 2017-09-04 kl 21:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons