TV: Peters dubbel gav Frej seger - Varberg fast i bottenstriden

Nsima Peter blev i kväll stor hjälte för Frej i superettan.
Han sänkte Varberg med dubbla mål på Påskbergsvallen.

Varberg och Frej gjorde i kväll, i likhet med Värnamo och Gefle, upp i en måstematch i bottenträsket i superettan. Viktiga poäng stod på spel, men ett lag skulle i slutändan förlora och hamna allt längre ner i sankmarken i botten av tabellen.

Frej-anfallaren Nsima Peter gav strax före halvtid bortalaget ledningen i matchen och utökade även några minuter in i andra halvk till 2-0. Det gav Täbylaget gott hopp om tre poäng och låg i slutändan bakom segern.

Varberg tryckte i slutet av matchen på för en reducering och fick i den 70:e minuten fira 2-1, men kom i slutändan inte närmare en poäng än så. Frej vann mötet med 2-1 och lyfte därmed till niondeplats i tabellen i superettan.

Varberg är tolva, men med endast bättre målskillnad än Värnamo på negativ kvalplats.