TV: Se Bajens nya mardröm - jättemissar mot ÖSK

Hammarby hade behövt tre poäng - men det blev en.
1-1 mot Örebro efter flera missar i slutet.

Örebro går som tåget i fotbollens superetta. Tåget har varit som allra snabbast på hemmaplan. De nio första matcherna hade slutat med nio trepoängare.

Den sviten satte Hammarby stopp för på måndagen — efter en 1-1-kvittering på tilläggstid.

Med ställningen 1-0 slog Hammarbyikonen Kennedy Bakircioglü ett inlägg med höger yttersida. En annan Hammarbyprofil, Max von Schlebrügge, kunde lägga bollen i nät.

Dessförinnan hade Örebro tagit ledningen i den 48:e minuten genom Ahmed Yasin. Sex minuter senare fällde Christoffer Wiktorsson en fri Erik Sundin och stockholmarna fick inleda den så småningom lyckade kvitteringsjakten med en man mer på planen.

- Jag tycker att det är tråkigt att domaren inte kan hålla samma nivå hela matchen. Utvisningen är för billig, sade en frustrerad Örebromålvakt, Oscar Jansson, till TV4 Sport.

Han var inte den ende med frustration i Örebroläget. Tränaren Per-Ola Ljung visades upp på läktaren i den andra halvleken.

Örebro tog tillbaka serieledningen från Gif Sundsvall. Hammarby har elva poäng upp till kvalplatsen.

- Vi hade behövt tre poäng för att haka på, sade Bakircioglü till TV4 Sport.

Publicerad 2013-08-19 kl 21:38