TV: Trelleborg skuggar topplagen efter tredje raka segern

Trelleborg närmar sig toppen i superettan.
På lördagen kom tredje raka sergern hemma mot Värnamo.

Magnus Andersson såg till att Trelleborg gick till pausvila i ledning. Den 36-årige veteranen skickade in 1-0 i den 44:e minuten på Vångavallen.

Gästande Värnamo fick en smakstart på den andra halvleken och Melvin Frithzell ordnade kvitteringen bara några minuter in.

Då slog Alexander Blomqvist till med sju minuter kvar av matchen. Den tidigare MFF-talangen stötte in 2-1 efter en tilltrasslad situation, vilket också blev slutresultatet.

Segern gör att Trelleborg skuggar topplagen i superettan och laget ligger nu på fjärde plats, fyra poäng efter Helsingborg. Värnamo håller fortsatt till i mitten av tabellen på åttonde plats.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Publicerad 2017-07-29 kl 23:07