Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Tyst hos Bajen om Sema-värvning

Maic Sema gjorde succé i Hammarby 2011. Nu vill han lämna Haugesund ifall det inte blir någon ändring i lagets matchning av honom. Hammarby är dock fåordiga om ett eventuellt återvändande.
– Om han kommer spela i Hammarby i framtiden går inte att sia om i dag, säger sportchefen Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Haugesunds offensive mittfältare Maic Sema, 24, vill bort från norska Haugesund där han inte alls fått det att lossna. Med bara två mål på 23 ligamatcher har Sema haft ett tungt år och han har öppnat för en flytt.
– Jag är för bra för att sitta på bänken och det tänker jag verkligen inte göra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Dyker något upp får man titta på det och överväga, har Sema tidigare sagt till Fotbollskanalen.

För två säsonger sedan slog han igenom i Hammarby då han gjorde tio mål på 30 matcher i superettan och var lagets då kanske bästa spelare. Under ett medlemsmöte i november sa Hammarbys tränare Gregg Berhalter att man bland annat letar efter en anfallsförstärkning inför säsongen 2013. Men att Bajen kommer hugga på Maic Sema är inte givet.
– Maic är en duktig spelare som vunnit många hammarbyares hjärtan. Om han kommer spela i Hammarby i framtiden går inte att sia om i dag, säger sportchefen Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Sema har två år kvar på kontraktet med Haugesund.

Publicerad 2012-12-28 kl 14:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons