Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Uppgifter: Superettansuccén väljer spel i Elfsborg

Foto: C More

Försök igen

Jakten på IFK Värnamos Issam Jebali kan vara över.
Enligt Jnytt ser succéspelaren ut att hamna i Elfsborg.
- Inget är klart, men vi är långt framme i förhandlingar och diskussioner med klubbar, säger IFK Värnamos sportchef Thomas Lundqvist till Fotbollskanalen. 

Åtta klubbar, de flesta från allsvenskan, har hört sig för om Issam Jebali. 24-åringen som har gjort sex mål och två assist under våren i superettan.

Nu uppger Jnytt att Elfsborg ser ut att vinna kampen om anfallarens signatur. Därmed skulle han nobba bland annat IFK Göteborg och Malmö FF.

- Vi för diskussioner med klubbar. Inget är klart förrän alla papper är påskrivna, säger Thomas Lundqvist som räknar med att tappa Jebali i sommar.

- Jag skulle bli förvånad om han inte lämnar.

Jebali befinner sig just nu i Tunisien. När övergångsfönstret öppnar den 15 juli förväntas han ha gjort klart med nästa klubbadress.

Han kommer att tillhöra ett lag som spelar allsvensk fotboll till hösten, om inget oförutsätt händer, säger Jebalis agent Kian Karam till Jnytt.

Jebalis kontrakt med IFK Värnamo löper ut efter säsongen. I Elfsborg skulle han kunna ses som en tänkbar ersättare till flyttryktade Viktor Claesson.

Se Jebalis två mål mot Örgryte i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-05 kl 16:10
SUPERETTAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER