Berg förbannad efter bakåtmål: "Ett skämt - inte okej"

IFK Göteborg tog ledningen i avgörande cupmatchen.
Men Mjällby vände till 2-1 precis innan paus - vilket irriterade Marcus Berg.

1:06

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Berg i spelaren ovan

Dryga kvarten tog det innan IFK Göteborg tog ledningen i avgörande cupmatchen, genom Marcus Berg. En bra start, sett till att hemmalaget behövde besegra Mjällby för att på egen hand säkra avancemang till kvartsfinal.

Men innan paus hade Mjällby vänt. Både Mamudo Moro och Moros Gracia utnyttjade retur från målvakten Warner Hahn och den sistnämnda satte 2-1 sekunder innan paus.

Det var då en rejält irriterad Berg som intervjuades av C More i halvtid.

- Nej, vi släpper in ett mål här sista, det är ett skämt. Vi har hyfsad kontroll, vi ska komma till fler lägen men nej, det här sista målet är inte okej alltså. Jag kan inte stå och analysera nu, vi släpper in ett mål i sista sekund från ett jävla inkast. Jag vet inte, jag orkar inte analysera mer än så, säger Berg.

Bergs mål var hans första för säsongen, men det hjälpte inte anfallaren i stunden.

- 1-0 betydde det. Sedan tappar vi till 2-1 så det är bara att gå ut i andra och försöka vända på det. Om vi vinner matchen så (betyder det något för honom) förmodligen, men just nu så kan jag inte bry mig mindre.

I andra halvlek forcerade Blåvitt kraftigt och i den 85:e minuten fick Wendt in en kvittering. Tack vare fler gjorda mål än Norrby var det då Blåvitt som avancerade till kvatsfinal