Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sadikus hyllning till Bojanic: "Borde redan vara utomlands"

Svenska Cupen

STOCKHOLM. Loret Sadiku har fått ett bra intryck av sitt nya lag - och tycker att det är konstigt att en av lagkamraterna spelar kvar i Hammarby.
- Darijan Bojanic. Han är i en klass för sig, säger han.

3:03
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Hammarby-Häcken i spelaren ovan.

Det är mycket som är nytt för Loret Sadiku. Konstgräset, tränarna och lagkamraterna. Sakta men säkert börjar han komma in i det. Och när han ska summera sitt första intryck i Hammarby så blir det positivt.

- Det har känts helt okej. Det har varit bra nivå på träningarna. En del här har väldigt hög kvalitet. Vissa borde redan vara utomlands, säger han till Fotbollskanalen.

Vilka tänker du på?
- Darijan Bojanic. Han är i en klass för sig. Väldigt bra högsta nivå. Så som han glider med bollen, det är imponerande. Det är mest han som jag tänker på.

Hur känner du dig formmässigt?
- Jag har ju inte spelat på tre och en halv månad. Så formen är ju som den är. Sedan har jag fått massa blåsor på fötterna, jag tror att det beror på konstgräset och att det var längesedan som jag spelade på det.

ANNONS

På söndag spelar Hammarby kvartsfinal i cupen mot IFK Norrköping, och det är inte självklart att Sadiku kommer att vara med.

- Det beror på vad Marti (Cifuentes) vill. Jag vill ju vara redo att spela 90 minuter, och börja därifrån. Men det är Marti som är bossen, så jag lyssnar på vad han säger.

Så du känner dig osäker på spel på söndag?
- Ja, lite osäkert. Jag ska prata med Marti och så får vi se.

Publicerad 2022-03-12 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto