Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Anthony Elangas förvåning: Är Martin Olsson inkallad?

Sverige (herr)

Martin Olsson är blixtinkallad i landslaget.
Något som tog vännen Anthony Elanga på sängen.
- Är han det? Det visste jag inte, säger han till Fotbollskanalen.

4:19
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: TV4.

Se intervjun i spelaren ovan.

Anthony Elanga sänkte Chelsea i lördags. Därefter begav sig den nye Nottingham Forest-spelaren till Sverige, Skåne närmare bestämt.

Där spelade vännen Martin Olsson från start mot IFK Göteborg. Vänsterbacken blev även poängräddare för MFF i slutminuterna med ett skott utifrån. Matchen slutade 2-2. 

- Jag var där i går på grund av Martin. Jag tror inte han hade gjort mål innan jag var där. När jag var där gjorde han mål och jag är glad för hans skull. De gör det bra, säger Elanga till Fotbollskanalen. 

Var det på grund av Martin som du var där?
- Jag är bra kompis med Martin Olsson och var ledig. Därför ville jag åka till Malmö och se de spela mot Göteborg. Det var en väldigt bra match, båda lagen var bra. Det var kul.

Annons

På måndagen meddelade förbundskapten Janne Andersson att just Olsson blixtinkallats till EM-kvalsamlingen, då det finns frågetecken kring Kristoffer Olsson samt Ludwig Augustinsson. Beskedet gör Elanga både förvånad och glad.

- Är han det? Det visste jag inte. Det kanske var för målet, jag skojade. Jag är glad för hans skulle och hoppas få se honom snart, säger ytterforwarden.

Han kommer snart till hotellet. 
- Oh, alright. Då blir det kul. Jag längtar efter att se honom.

Publicerad 2023-09-04 kl 18:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto