Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Avslöjar: Guidetti ser ut att petas i ödesmatchen

Foto: scanpix

SAINT-NAZAIRE. Sverige ändrar i startelvan. Marcus Berg gick före John Guidetti på den stängda träningen, enligt vad Fotbollskanalen erfar.
- Jag hoppas jag kan bidra om jag får spela, sa Berg innan träningen.

Efter två omgångar och Sveriges en poäng - nu väntar en ödesmatch mot Belgien.

Mot Italien åkte laget på en tung förlust efter insläppt mål i den 88:e minuten. Nu ser Erik Hamrén ut att göra en förändring i startelvan.

Efter uppgifter till Fotbollskanalen körde Marcus Berg med Zlatan Ibrahimovic på måndagens stängda träning. Förutom det skiftet var det exakt samma startelva som startade mot Italien.

Det innebär att Albin Ekdal får nytt förtroende på det centrala mittfältet och att Victor Nilsson Lindelöf fortsätter som högerback, vilket innebär att Erik Johansson bildar mittbackspar med Andreas Granqvist.

- Om jag får starta mot Belgien så hoppas jag att jag kan vara med och bidra. Men om jag börjar på bänken hoppas jag kunna komma in och vara bra och göra mål då också, sa Berg innan måndagens träning. 

Så tränade Sverige under måndagen: Isaksson - Nilsson Lindelöf, Johansson, Granqvist, Olsson - Larsson, Ekdal, Källström, Forsberg - Berg, Ibrahimovic

Publicerad 2016-06-20 kl 14:07
Omröstning
Vem ska spela bredvid Zlatan Ibrahimovic mot Belgien?
  • John Guidetti
  • Marcus Berg
  • Emir Kujovic
RÖSTA SE RESULTAT
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons