Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Durmaz om Zlatans kritik mot Janne Andersson: "Jag förstår hans åsikt"

Süper Lig

Zlatan Ibrahimovic kritiserade Janne Andersson och det svenska landslaget för brist på mångfald.
Jimmy Durmaz får frågan om hur han ser på kritiken.
- Jag förstår hans åsikt och jag har min egen åsikt men den håller jag för mig själv än så länge, säger Durmaz till Viafree.

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic gick för några veckor sedan, i en intervju med Expressen, ut och gav Janne Andersson stark kritik. 38-åringen menade att Andersson till en början som förbundskapten inte tog ut spelare med utländsk bakgrund i den utsträckningen som han borde gjort. I Janne Anderssons första landslagstrupp fanns dock två spelare med utomnordisk bakgrund med: Jimmy Durmaz och Emir Kujovic.

I en intervju med Viafree får Durmaz frågan om hur han ser på Zlatans kritik.

- Jag läste lite kort om det, Zlatan har sin åsikt vilket han har rätt till precis som jag har min åsikt. Det klart att det inte har varit lika många i startelvan med invandrarbakgrund som förut. Janne Andersson har sin spelidé och kör på den, säger Dumraz.

ANNONS

 Viafree: Kunde du relatera till det Zlatan sa?
- Jag förstår hans åsikt och jag har min egen åsikt men den håller jag för mig själv än så länge i alla fall.

Durmaz, till vardags i turkiska Galatasaray har tillhört Janne Anderssons landslagstrupp de senaste åren. Men när truppen till EM-kvalmatcherna mot Malta och Spanien presenterades fick Durmaz som debuterade i landslaget 2011 och noterats för 49 landskamper ingen plats.

- Landslaget är det finaste man kan representera inom fotbollen. Den här gången blev jag inte uttagen och jag blev otroligt besviken men det är så det är. Han (Janne Andersson) förklarade varför jag inte fick vara med och jag förstod att det var brist på speltid eftersom jag inte spelat på tre-fyra matcher (i klubben). Jag förstod hans resonemang men jag accepterade det inte, gör jag det är jag inte besviken över att inte vara med och det klart han förstår att jag är besviken, säger Durmaz.

ANNONS

Jimmy Durmaz är inte med i Glatasarays trupp mot Real Madrid. 

Publicerad 2019-10-22 kl 21:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto