Haris Radetinac blev knockad av Hákon Rafn Valdimarsson i 1-1-mötet mellan Djurgården och Elfsborg.
- Generellt sett är målvakterna väldigt vårdslösa, säger han till Discovery+.

I spelaren ovan ser du höjdpunkter från matchen.

Allsvenskans mest formstarka lag Elfsborg gästades av Djurgården. Boråsarna kom från åtta raka segrar och Stockholmslaget har visat fin form på sistone med tre raka vinster, varav en derbyseger.

När startelvorna presenterades kunde konstateras att det var en ändring i Djurgårdens elva. Oskar Fallenius ersatte skadade Gustav Wikheim. Victor Edvardsen inleder än en gång på bänken.

Matchen slutade 1-1.

- Vi visade god moral och vaskade fram en hel del målchanser, precis som dem. Deras målvakt gör ett par riktiga fantomräddningar. Jag är inte missnöjd, men jag hade gärna velat haft mer, säger Kim Bergstrand, tränare i Djurgården, till Discovery+ efteråt.

Elfsborgs dito Jimmy Thelin i samma sändning:

- Man får vara ödmjuk över att vi inte förlorar i dag. Vi tar poängen och blickar mot nästa match. Sedan känner man alltid en besvikelse på hemmaplan, att man inte får med sig allt.

Efter blott någon minuts spel fick Elfsborg en chans. Jacob Ondrejka, som gör sin sista hemmamatch, bröt in i straffområdet och drog till med ett skott som gick tätt utanför.

I den 28:e minuten var det Djurgårdens tur. Dif fick en frispark på offensiv planhalva, bollen lyftes in i boxen där Jesper Löfgren var på väg att nå högst - men kunde inte riktigt få en panna på bollen.

Tio minuter senare blev Lucas Bergvall liggande i gräset och tog sig för knäet. Efter behandling var han uppe på benen igen.

På stopptid i den första halvleken blixtrade Elfsborg till. Högerbacken Johan Larsson hakade på i ett anfall och tog ett skott från straffområdeslinjen - och bollen gick tätt utanför.

Strax före halvtid ropade Elfsborg på straff. André Römer trycktes ner i straffområdet och tittade långt mot domaren - dock utan att få gehör.

Elfsborgs Niklas Hult i halvtid till Discovery+.

- Vi börjar helt okej, men sen tappar vi litegrann. Vi låter de spela boll. Djurgården får trilla boll utanför straffområdet och det gillar vi inte, sade han.

- Djurgården är bra, det är inga konstigheter. Vi måste höja oss. Det är en ganska medioker första halvlek. I närkampsspelet också. Det är 0-0 och de skapar inte jättemycket heller.

Djurgårdens Haris Radetinac ger sin syn till kanalen.

- Jag tycker vi har full kontroll på dem. Vi äger hela matchen men måste bli bättre i sista tredjedelen. Vi måste få lite bättre sista passning, sade han.

- Vi tror på oss själva.

Den andra halvleken hann knappt börja innan Elfsborg slog till. Johan Larsson tog sig in i straffområdet och skickade in 1-0. I samband med firandet skulle Larsson kyssa kaptensbindeln men tog oväntat fel arm. Sedan fick han nätt och jämnt tag i rätt arm innan lagkamraterna hann ifatt honom i firandet.

I den 64:e minuten var Elfsborg nära igen. Ahmed Qasem fick pannan på bollen efter ett inlägg och träffade ribban med en nick.

15 minuter senare fick Djurgårdens Joel Asoro en gyllene möjlighet för bortalaget. Lagkamraten Rasmus Schüller stod för en läcker passning och Asoro blev frispelad, men avslutet räddades av Hakon Rafn Valdimarsson.

I nästa sekvens agerade Asoro framspelare. Han petade fram bollen till en inåtlöpande, inhoppande Victor Edvardsen som kunde skicka in kvitteringen.

Kort efter var det Oliver Bergs tur - han fick en chans att avlossa från nära håll. Valdimarsson stod dock för en räddning.

I den 83:e minuten ropade Djurgården på straff. Haris Radetinac löpte in i boxen och hamnade i en duell med Valdimarsson. Dif-yttern blev liggande i gräset och de till dagen vitklädda ville ha en elvametersspark - domaren valde dock att inte blåsa.

Radetinac tvingades kliva av efter duellen och tog sig både för ansiktet och huvudet.

I samband med situationen vrålade Djurgårdens tränare Kim Bergstrand och gestikulerade med händerna. Han var märkbart irriterad.

- Målvakterna får göra i princip vad de vill i svensk fotboll. Så har det varit längre.  Jag ser inte om det ska vara någonting mot deras målvakt, men generellt sett är målvakterna väldigt vårdslösa, säger Djurgårdstränaren Bergstrand till Discovery+ efter matchen.

Bergstrand hade inget besked att ge om Radetinac direkt efter mtchen.

Jimmy Thelin i samma sändning:

- Som jag uppfattar det är Hakon först på bollen.

Lagen lyckades inte göra något ytterligare mål. Resultatet betyder att Elfsborgs långa segersvit på åtta raka bryts.

Elfsborg: Valdimarsson - Larsson, Holmén, Lagerbielke, Hult - Römer, Baidoo, Qasem - Ondrejka, Gudjohnsen, Okkels.

Djurgården: Widell Zetterström - Johansson, Löfgren, Danielson, Andersson - Eriksson, Schüller, Bergvall - Fallenius, Berg, Radetinac.